Post 1

Zee Avi

Thursday, May 28, 2009


Firstly,sorry to all lama tak update blog ni..tgh bz dok update blog lain..hehe..okeh,kali ni aku nak review pasal penyanyi yang comel nih.korang knal ke awek ni? (dulu awek aku)..haha..rasanya dah ramai kot knal dia kan?hmm..dia ni xpemes dekat tv tapi pemes dekat youtube.wau!rasanya pemes dekat youtube lagi "masyuk" kot sebab seluruh dunia tgk..video clip lagu zee avi ni pernah disportlight di muka hadapan youtube..korang tau ke apa aku ckp ni?hehe..maksudnya kalau video korang disportlight kan di muka hadapan youtube tu,bermakna ramai pelawat yang view channel korang la..itu gunanya kuasa youtube..hohohoh..ok la..aku malas nk crita panjang..korang donload je la lagu dia ni..sebab ramai yang request suh aku upload lagu ni.so,aku dah tunaikan permintaan ..hope semua enjoy!ada masalah boleh report sama aku..tunggu next band dari aku..hollala!!!


http://www.myspace.com/zeeavi

Download Here:

Zee Avi - Bitter Heart.mp3
Zee Avi - No Christmas For Me.mp3
Zee Avi - Slow Hands (interpol cover).mp3
Zee Avi - kantoi.mp3

1 comments:

Anonymous at: June 14, 2009 at 12:28 AM said...

lagu "kantoi" x dew kew??