Post 1

Ana Raffali

Monday, December 14, 2009

Ana Raffali?mungkin nama awek ni tak famous like Yuna,Melda Ahmad dan Zee Avi.Tapi sejak akhir2 ni,nama Ana dah mula dikenali ramai dengan kemunculan lagu yang sering diputarkan di radio XFM Hujan Bunga Di Kuala Lumpur.

Suara dia pun boleh tahan la.Sedap juga macam gula2 kapas.haha.Muka pun boleh tahan.kiranya syokla kalau buat awek.Nak buat bini mungkin boleh pikiaq banyak2 kali dulu kot :)

Hi! Saya Ana Raffali. Saya suka main gitar dan tulis lagu. Bagi menjawab pertanyaan yang seringkali diajukan; lagu-lagu yang saya pamerkan disini adalah hasil tulisan saya sepenuhnya (© 2009 anaraffali muzik ent.) Terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk mendengar. ;)

Untuk maklumat lanjut,layari Myspace Ana Raffali dengan click link dibawah.Check Check Out Out!!!

http://www.myspace.com/anaraffali

Tracklist:

1) Ghost
2) Hujan Bunga Di Kuala Lumpur
3) Settling Down
4) Tingkap Kaca

Download Here:

Aimi Mior Hassan ft Ana Raffali Altimet - Kalau Berpacaran.mp3
Ana Raffali - Ghost.mp3
Ana Raffali - Hujan Bunga Di Kuala Lumpur.mp3
Ana Raffali - Settling Down.mp3
Ana Raffali - Tingkap Kaca.mp3

1 comments:

gelaskaca at: October 9, 2010 at 2:32 AM said...

salam..
leh x kasik link lagu 'kalau berpacaran'?
yang ana raffali ngn altimet&suhaimi mior hassan?

tq..