Post 1

Fynn Jamal

Saturday, February 13, 2010

Review kali mengenai penyanyi yang aku rasakan agak berbakat la jugak dalam industri muzik indie iaitu Fynn Jamal.

Suara dia yang lunak dan merdu dengan dendangan lagu Biar Jiwa membuatkan aku terus tergoda padanya..Tengok gaya dia posing dekat gambaq atas ni pun dah air naik kepala..hahaha!!!

Aku nak review dia punya profile pun tak boleh sebab aku tak jumpa source dan juga myspace dia.Kalau korang ada dia punya myspace atau info pasal Fynn boleh bagitau aku la kot nuh?

Aku nak recomend dekat korang semua,cuba la layan lagu Biar Jiwa memang best habis.Aku tak henti2 ulang lagu ni.huhu.Lagu dia yang lain pun best2 gak..

Tracklist :

1) Biar Jiwa
2) Over
3) Then She

Download Here:

Fynn Jamal - Biar Jiwa.mp3
Fynn Jamal - Over.mp3
Fynn Jamal - Then She.mp3

9 comments:

Aidi-Safuan at: February 13, 2010 at 5:12 AM said...

ade jugak dengar dari member2 tentang dia nih. orang kater dia nyanyi besh. tapi xpenah lagi dengar lagu dia. :)

Admin at: February 13, 2010 at 6:33 AM said...

aidi : oh yaka..lagu dia mmg best..jgn lupa recomend kwn2 layan lagu dia..heh

SiTikus at: February 14, 2010 at 12:01 AM said...

best..best..suara die syok giler..

オテモヤン at: February 15, 2010 at 2:54 PM said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

kookey at: February 18, 2010 at 11:06 AM said...

yup.. besh, blog dy pon besh. sajak dy juga :)

awanhujanribut at: April 21, 2010 at 9:33 PM said...

Boleh cari di facebook, plius boleh layan fynn nyanyi live kat restaurant die GRAVYBABY! di seri kembangan :)

cik nana at: April 24, 2010 at 10:53 AM said...

she's a lecturer juga pemuisi dan pemuzik.
pastu cinta mati sama puisi.
dia org johor.
jantung hati dia abah dia sendiri. baru hasben dia. :)
tak pernah rehearsal sbelum perform apa2. redah sajaa~
sangat cool dan gila2.
boleh tgk dia kat fb.
^.^
fynn jamal rock!

Anonymous at: March 19, 2011 at 1:13 PM said...

atah dahiii mung rock! hahaha

Anonymous at: June 17, 2014 at 11:59 AM said...

Mung pale butoh anda.. ^_^