Post 1

Mizz Nina

Friday, April 23, 2010
Malam ni aku nak review sikit pasal penyanyi Malaysia yang berduet dengan penyanyi luar negara,iaitu Mizz Nina.Korang dah kenal ke dengan awek cun ni?dah layan ke lagu dia yang tengah hot sekarang ni?(What You Waiting For)

First time aku dengar lagu ni dekat XFM,terkejut gak aku takkan la XfM main lagu luar kot.Padahal diorang main lagu2 Malaysia je.Kualiti lirik dan suara penyanyi macam artis luar.So,balik rumah aku try la cari sape la dok nyanyi lagu ni.cari punya cari tak jumpa pun.Naik bengang gak aku sebab lagu ni memang layan habis beb!

Tadi masa aku tengah onway nak balik umah sewa,aku buka Hitz.fm .Nasib baik la Dj tu bagitau sapa yang nyanyi.Sampai umah je,aku terus search nama Mizz Nina.Akhirnya,jumpa gak aku website dia.So,tanpa membuang masa,aku pun baca la serba sedikit profile dia Walaupun tak berapa nak paham sebab dia tulis dalam BI.hehe

Terkejut beb,memang lagu ni memang layan habis.Berduet ngan mat saleh plak tu.Memang first class arr wa cakap sama lu!Bukan senang artis malaysia nak berduet ngan artis luar.Kira beruntung la Mizz Nina ni yer.huhu

Ok,tak mau bebel panjang2,korang check out je Website Mizz Nina dan korang baca sendiri info pasal dia.Aku jumpa 1 lagu je untuk share ngan korang.Kalau korang ada lagu dia yang lain,korang email je kat aku di admin@lunaih.com

http://www.mizznina.com/

Tracklist:

1) What You Waiting For

Download Here:

Mizz Nina Ft Colby'O Donis - What You Waiting For.mp3

1 comments:

Wan Perlis at: June 7, 2010 at 8:02 AM said...

miss nina asal dari teh tarik crew