Post 1

Budak Pening - Kasih Ku Oh Nabila

Thursday, June 3, 2010
Wo!agak lama aku tak update blog ni.Dah bersawang dah pon.hehe.Bukan apa,aku tengah bz dok design template baru bagi gempak sikit doh.Sorry la geng kalau korang tengah dok tunggu update terbaru dari aku.

Kepada korang yang ada buat request,minta bersabar sikit yer.Bukan aku tak layan korang punya request,tapi ikut turn la yer.Memang manyak gak request yang masyukk.Cuma tak dan je nak manage.

Ok,tak mahu merapu panjang2.Hari ini aku just nak share ngan korang lagu yang aku jumpa dekat youtube.Tak tau nama penyanyi dia sapa.AKu gelarkan diorang punya nama Budak Pening.Haha!Tangkap feel doh kalau layan btoi2.Lagu ni memang sesuai kalau awek korang nama Nabila.

Suara memang macam budak-budak.Tapi lagu dan lirik dia memang mantap doh.Aku pasti bila dah tersebar lagu ni nanti,pasti ada penyanyi yang akan cilok punya.Sama juga la macam lagu Cinta Tiga Segi tu.

Aku dah convert lagu ni kepada mp3,kalau korang nak download boleh la yer.Kalau nak lirik pon boleh.Semua boleh yer.hehe.Heppy enjoy!




Download : Klik DISINI
Lirik : Klik DISINI

7 comments:

DaKMuO at: June 3, 2010 at 10:57 PM said...

Salam...

gua dh download dh lagu ni...

Leh tahan layan laa..

tu pn de budak request kat FrenzyFM mlm td..

Dpt plak sebat kat blog lu ni..

Mmg bagus laa...

eqacashperlala at: June 4, 2010 at 10:27 AM said...

best lah lagu ni :))

Admin at: June 5, 2010 at 12:26 PM said...

dakmuo : owh yaka..xsangka cpat btol org tau pasal agu ni..bro slalu2 la putar ek..he

eqa : mmg best habis.hehe

wan amin at: June 9, 2010 at 1:55 PM said...

salam bro..bez ar lgu ney..mmg layan bek..lau bleh try buat yg laen plak k.xsbar nk dgr.tp mmg bez..xtipu..terbaek wok..=) thanks 4 the songs..keeping up!

Anonymous at: June 29, 2010 at 12:22 AM said...

salam bro...lagu ni rasanya apit budak singapore yang nyanyi..kat youtube belambak lagu apit

Admin at: June 30, 2010 at 8:43 AM said...

apit ka?xtau plak geng..sbb aku xnmpak copyright dr sape2..so aku hentam saje la labu

hyemynameisrasyid at: July 14, 2010 at 8:26 PM said...

band- sugarfree
lagu- dialah kamu
link- mp3-http://www.4shared.com/get/TrZmpcnF/dialah_kamu_new_audio__-_sugar.html;jsessionid=A5741D15525FCE409B7BA032897192F4.dc209

video-http://www.youtube.com/watch?v=16ejxps_m3k

review k.,^^