Post 1

Korang Ada Bakat?Nak Jadi Popular?

Tuesday, June 28, 2011

Assalamualaikum kepada semua pelawat blog ni..

Alahai, aku nak minta maaflah dengan korang semua sebab lama tak update blog ni.Memang bz tahap tenuk dah.Aku tengok dah makin ramai follower blog ni walaupun aku jarang update.Terima kasih la kepada follower2 baru sebab suport.

Entry malam ni, aku just nak share info kepada korang yang ada band atau baru nak tubuhkan band.

Korang tahu tak Astro ada anjurkan contest yang memerlukan korang buat 1 video muzik?Baca sedikit info kat bawah

The catch is: you’ve got to capture the essence of Malaysian spirit in the form of music. The best selected music videos will be aired on Astro Channel 318 from 31st August to 16th September.


Jadi, kepada korang yang berani sahut cabaran ni, layari website astro atau KLIK DISINI

6 comments:

Hoalanso Bundle at: July 20, 2011 at 7:03 AM said...

Rockstar Band Shirt seperti Guns N' Roses, Black Sabbath, Ramones, Led Zeppelin dan lain-lain http://hoalanso.blogspot.com

lirik lagu online at: August 24, 2011 at 12:36 AM said...

berminat exchange link tak
kalo berminat tinggalkan msg kt shoutbox - http://siqalirik.blogspot.com
nnt sy akan add url anda
tq

Music For Photo Slideshow at: September 2, 2011 at 5:25 AM said...

I have come across a new source for Royalty Free Music, video for Wedding Photographers, Portrait Photographers, Wedding Videographers, Non-Profit Organizations, Ministries & Churches, Music For Wedding and Production Companies.

Silvia at: September 3, 2011 at 8:46 AM said...

I like your site! To avoid your blog to be closed you can use LinkProtect.com, links live longer and sites live longer at Blogger, you have stats of the people using it and you earn money too! The Firefox addon they hve is great and you can manage all links from there, it changes your links on the form when posting, you don't have to worry about it! try it! Thanks for your work i enjoy your blog! Silvia

Rizwan ali at: September 25, 2011 at 11:12 PM said...

Songs impacts all of us therefore strongly. This short article discusses the actual part associated with songs within the class. There are many studies which have been created concerning using songs within the class. Based on the overseer associated with Songs Endeavors, a course which locomotives instructors how you can incorporate songs to the programs, "a instructor needs to open each and every doorway, in order to each and every kid, in order to allow all of them uncover their own unlimited options. inch Your woman stated songs may also be the actual motivation required for the actual college student that has abadndoned college or even never discovered his / her power within college. In addition, the actual Nationwide Organization with regard to Songs Training (MENC), UNITED STATES nepali songs

Anonymous at: September 13, 2012 at 6:34 AM said...

Maaf saya mau promosiin lagu saya , lagu ke 4 saya yg berjudul beri aku kesempatan , silahkan download di http://www.4shared.com/mp3/rOfwSUzt/beri_aku_kesempatan.html. Atau bisa juga di http://www.reverbnation.com/derysaputrasoloistbdg , ini lagu di bikin cuma alakadar nya soalnya d rekam pake alat yg sederhana barangkali ada yg berminat untuk membeli lagu2 saya / yg mau mengajak berkerja sma , silahkan hub langsng no ini(+628191045252) , makasih